GEEGO LAITTAA TAAPEROT & TENAVATKIN LIIKKUMAAN

Hauskan geegoilun kautta!
Geego apista löytyy paljon tekemistä tenaville & taaperoille!

ALLE 3-VUOTIAANA OPITAAN LIIKKUMISEN TAIDOT!

Temppuillaan

Temppuillessa saa ja pitää kokeilla. Se on loistava väline opettamaan lapselle motorisia taitoja, luovuutta, sekä kärsivällisyyttä.

Tanssitaan

Tanssiminen onkin mitä parhain koordinaatiokyvyn kehittäjä niin lapselle, kuin aikuiselle. Bonuksena se lisää luovuutta ja sitä voi tehdä missä vain!

Hypitään

Hyppiminen aktivoi lasta liikkumaan ja pian se onkin jo osa lapsen päivittäistä liikkumista. Ja mikä parasta hyppimisestä on olemassa lukuisia variaatioita, joten ei muutakun hyppimään!

Kiipeillään

Vanhemman kannustuksen avulla kärsivällisyys kasvaa, löytyy omat rajat ja pelot unohtuvat. Kiipeileminen huonekaluilla, puissa, portaissa on superhauskaa ja tosi kehittävää.

Opitaan taitoja

Koordinaatiokyky, silmän ja käden yhteistyön hallitseminen, on tärkeää! Taidot tulee kuin itsestään lapsen temppuillessa. Vanhemman kannustusten siivittämänä.

Nautitaan luonnosta

Luonnossa liikkuminen rauhoittaa sekä aikuisen, että lapsen. Lapsen omatoimisuus, itsenäisyys ja vastuullisuus kasvaa luonnossa liikuttaessa. Mahtava ympäristö leikkeihin ja oppimiseen.

Löydetään rajat

Ei olla ylisuojelevia, eikä harrasteta vapaata kasvatusta. Rajoja tullaan koettelemaan aina, joten jos varhaisessa vaiheessa etsitään rajoja yhdessä, on se helpompaa vastakin.

Kupsahdellaan

Pienet kolhut kuuluvat elämään, rupi polvessa tai naarmu kämmenessä opettaa lasta varomaan seuraavalla kerralla ja huolehtimaan itsestään myös isompana.

Epäonnistutaan

Epäonnistumisia ja pettymyksiä tulee elämässä väistämättä. Siksi on tärkeää opettaa jo varhain, terveellä tavalla, ettei epäonnistuminen kaada maailmaa. Kaikki me opimme vain yritysten ja erehdysten avulla.

Tilaa uutiskirjeemme...

JA SAAT EKOJEN JOUKOSSA TIETOA MISSÄ GEEGOILLAAN