Hämeenlinnan Geego-reitit

Reitit

AHVENISTON

Soveltuu suoritettavaksi:

Ahveniston harjun mäkinen reitti kulkee pururadalla ja poluilla. Lapsille reitti tarjoaa ketteryys ja kehonhallintahaasteita ja aikuisille lihaskunto- ja ponnistusharjoituksia.

AHVENISTON

Soveltuu suoritettavaksi:

Pururadalla Ahveniston järven kiertävä helppokulkuinen reitti! Leikkikenttä, ulkokuntosali, grillipaikka sekä uintimahdollisuus ympäri vuoden. Lapsille hauskoja ketteryys- ja kehonhallintahaasteita ja aikuisille lihaskuntoharjoituksia.

AULANGON

Soveltuu suoritettavaksi:

Tunnelmallisen luontopolun varrelta löydät upeat järvimaisemat, pitkospuut sekä grillipaikat, uimarannat ja ulkokuntosalin. Reitin haasteet tarjoavat aikuisille kehonhuoltoa ja lapsille kehonhallintaa ja tasapainoa kehittäviä haasteita.

HÄMEENSAAREN

Soveltuu suoritettavaksi:

Reitillä Hämeensaaren v.2020 uusittu leikki- ja urheilupuisto sekä upeat järvimaisemat keskustan liepeillä. Reitillä mahdollisuus mm. koripalloiluun, rantalentikseen ja skeittaamiseen. Lapsille taito- ja koordinaatiotehtäviä ja aikuisille lihaskuntoharjoitteita.

KAUPUNGIN

Soveltuu suoritettavaksi:

Reitti kulkee Hämeenlinnan kaupunginpuiston ja linnan alueella kaunista järvenrantaa pitkin. Sisältää pieniä mäkiä ja kulkee osittain leveitä polkuja pitkin. Lapsille ketteryys ja hyppelytehtäviä ja aikuisille koko vartalon lihaskuntotreenin.

KAURIALAN

Soveltuu suoritettavaksi:

Reitti kulkee Hämeenlinnan Kaurialan alueella pitkin kevyenliikenteenväyliä niin puistoissa kuin asuinalueellakin. Matkalla pääset tutustumaan alueen leikkipuistoihin ja urheilumahdollisuuksiin. Lapsille ketteryyttä ja aikuisille kehonhuoltoa.

KESKUSTAN

Soveltuu suoritettavaksi:

Tutustu Hämeenlinnan keskustan alueen moniin puistoihin ja leikkikenttiin! Lapsille reitillä on erilaisia kiipeily- ja ketteryystehtäviä ja aikuisille kehonhuoltoa ja venyttelyä.

LINNAN

Soveltuu suoritettavaksi:

Reitillä pääset ihastelemaan historiallista Hämeen Linnaa sitä ympäröivää kaunista järvimaisemaa. Lapsille hauskoja ketteeryys- ja kehonhallintahaasteita ja aikuisille kehonhuoltoa ja venyttelyä.

MANTEREEN

Soveltuu suoritettavaksi:

Mantereen linnavuori on rautakautinen muinaislinna, joka sijaitsee Hämeenlinnan Mäskälän kylässä, kalliomäen laella. Mäen laki kohoaa sen itäpuolella sijaitsevan pintaa 50 metriä ylempänä. Laelta on mahtavat näkymät Katumajärvelle.

TAUNO PALON

Soveltuu suoritettavaksi:

Tauno Palon raitti kulkee nimensä mukaisesti Tauno Palon synnyinseudulla Hämeenlinnan Myllymäessä. Kauniin asuinalueen lenkkipolkuja ja leikkipuistoja. Lapsille ketteryys- ja kiipeilytehtäviä ja aikuisille jaloille painottuva lihaskuntotreeni.

TERVANIEMEN

Soveltuu suoritettavaksi:

Tervaniemi tarjoaa helposti lähestyttävän ulkoilupaikan lähellä Hämeenlinnan keskustaa, Alajärven rannalla. Tilavien parkkipaikkojen vieressä on uimaranta, kota ja lasten leikkipaikka.