NÄIN GEEGOILET

1. LATAA
SOVELLUS

Geego on kaikille ilmainen
sovellus. Premium-sisällöt saat
käyttöösi edullisella kuukausitai
vuosimaksulla.

2. REKISTERÖIDY JA LISÄÄ PERHEENJÄSENET

Voit lisätä jopa 6 pelaajaa –
koko perhe geegoilee yksillä
tunnuksilla!

3. VALITSE MIELEISESI HAASTE TAI LAJI

ja ala geegoilla! Sovelluksessa
on satoja eri haasteita ja
kymmeniä lajeja – jokaiselle
löytyy varmasti sopiva!

4. KEHITÄ TAITOJASI, KOKEILE UUSIA ASIOITA SEKÄ KERÄÄ PISTEITÄ JA PALKINTOJA!

ALOITA GEEGOILU ILMAISEKSI!

HELPPOA KUIN GEEGOILU

Ammattilaisten tekemät selkeät videot opastavat ja ohjaavat. Geegoilun aloittamiseen et tarvitse kuin älylaitteen. Valmiita haasteita on helppo ehdä kotona tai lähipuistossa – säästyt itse keksimisen vaivalta!

PELAAMISEN HAUSKUUS KOHTAA LIIKKUMISEN ILON

Geego yhdistää liikunnan ja muun tervehenkisen tekemisen pelillisyyteen. Pelimaailmasta tutut palkitsemiskeinot pitävät geegoilun kiinnostavana ja koukuttavat etenemään aina seuraavaan tehtävään. Geego tekee fiksusta hauskaa!

EDULLISESTI HYVÄÄ OLOA JA MIELTÄ

Geegon haasteet on suunniteltu niin, ettet tarvitse arvokkaita varusteita. Pääset myös kokeilemaan uusia lajeja ilman kalliita jäsenmaksuja. Voit pelata Geegoa ilmaiseksi tai vapauttaa rajattoman sisällön koko perheesi käyttöön vain muropaketin hinnalla. Koska geegoilu kuuluu kaikille!

FIKSUA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

Geego tarjoaa kaikille perheenjäsenille sopivaa tekemistä pienimmistä aaperoista isovanhempiin saakka. Geego haastaa myös aikuiset liikkumaan ja ylittämään itsensä. Geegoilu tuo koko perheen yhteen ja kisailemaan vaikka toisiaan vastaan!

LOPUTTOMASTI LAJEJA JA
UUSIA TAPOJA LIIKKUA

Geegon sadat hauskat ja kehittävät tehtävät auttavat liikkumaan monipuolisesti joka päivä. Kymmenet lajikoulut kannustavat kokeilemaan uusia asioita ja löytämään lajien joukosta oman intohimon!

VALMENTAJA PUHELIMESSASI

Geegon liikuntahaasteet, lajikoulut ja kaupunkihaasteet on suunniteltu hdessä liikunnan ammattilaisten kanssa. Geegon kanssa teet tehtäviä ja opettelet uusia lajeja fiksusti ja turvallisesti. Kotitreenit tuovat PT:n omaan olohuoneeseesi!

HAASTAA KEHITTYMÄÄN

Geegoilu kehittää fyysisten taitojen lisäksi sinnikkyyttä ja opettaa myös päonnistumaan. Pikkuhiljaa vaikeammiksi muuttuvat tehtävät ja lajikoulut tarjoavat tarpeeksi haastetta ja motivoivat jatkamaan!