fbpx

Geego Kids

Voisiko lapsen kanssa kotitreenaaminen olla 2020-luvun trendi ja ilmiö?

isä ja poika liikkuu

Aikuisten kotitreenaus on kasvattanut suosiotaan jo vuosia. Miksei lasten kotiliikkumisesta aikuisen kanssa voisi syntyä 2020-luvun uusi trendi ja ilmiö?

Aikuiset haluavat reippaan ja tehokkaan treenin mahdollisimman nopeasti ja helposti. Ajankäytön napakkuus on trendi, joka näkyy kaikkialla. Ajattelu on siirtynyt myös liikuntaan. Emme halua enää käyttää aikaamme matkoihin ja sitoutua aikatauluihin, vaan jumpata silloin, kun se meille parhaiten sopii.

Alle kouluikäisen liikkuminen

Mutta miksi emme ajattelekaan näin lasten kohdalla? Voisiko isät ja äidit olla lasten liikunnan ohjaajia ja treenata siinä samalla itsekin, ilolla, ilman suorittamista. Ohjattu kodin ulkopuolinen liikunta olisi vain kirsikka kakun päällä. Eihän kahdet treenit viikossa paljoa lohduta, jos arki kuluu muuten tyystin paikallaan.

Alle kouluikäisten lasten ei tarvitse harrastaa ohjattua liikuntaa, jos perheen arki on monipuolisesti liikunnallista ympäri vuoden. Pienet lapset kun useasti kaipaavat vain yhteistä perheaikaa ja vähemmän aikataulutettua arkea. Tästä trendistä hyötyisi siis koko perhe.

Seuratoimintaan valmistautuminen

Seuratoimintaan tullessaan lapsilla olisi takana enemmän omatoimista liikkumista, mikä näkyisi muun muassa perusliikuntataitojen riittämisenä lajiharjoitteluun. Siinä missä ”vanhaan hyvään aikaan” urheiluseurassa pystyttiin käymään heti käsiksi lajitaitoihin ja -ominaisuuksiin, pitää nykyään lähteä aikamoiselta takamatkalta liikkeelle.

Kuinka sitten alkuun?

Usein on vaikea keksiä, mitä tänään tehtäisiin, mutta onneksi on kehitetty Geego-sovellus, josta ideat tekemiseen eivät lopu. Oleellista ei ole liikunnan harrastaminen, vaan kokonaisliikkeen määrä. Ja Geegossahan niitä riittää ja koko ajan tulee lisää.

Jos olet samaa mieltä, niin auta meitä luomaan tämä ilmiö.

Ota omasta/kaverin/lapsen tms. suorituksesta kuva ja tägää meidät siihen (@geegokids). Jaetaan hienoja suorituksia muillekin! Nyt mukaan näyttämään mallia! 🤗🤾‍♀️⁠

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn