UNLOCKS KIDS’ SUPER POWERS!

Geego vie lapset Geegomaailmaan, jossa jokainen lapsi voi tulla sankariksi omassa tarinassaan! Geego sulauttaa digimaailman ja todellisen liikunnan hauskalla, koukuttavalla ja pelillisellä tavalla!

Geego uudistuu!!

Tilaa uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Geegon uudistuneesta sovelluksesta. Saat samalla 7 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttöösi.

TIETOA GEEGOSTA

Geego on tarkoitettu 3-8-vuotiaille lapsille kotona, päiväkodeissa tai kouluissa.

Lapsi ei vain “pelaa” – hän osallistuu, hän kehittää perusmotoriikkaa, pallo- ja välinetaitoja, liikehallintaa, voimaa ja  siinä samalla hän oppii sosiaalisia- ja elämäntaitoja.

Jokainen suoritettu tehtävä Geegocityssä vie lapsen askeleen lähemmäksi arvokkaita Geego-aarteita. Tämä innostaa jatkamaan liikkumista ja tutkimista.

Geegon yhteistyö Varalan asiantuntijoiden kanssa varmistaa, että sisältö on pedagogisesti ja liikunnallisesti laadukasta. Geegon kanssa jokainen lapsi voi paljastaa sisäisen supersankarinsa ja kokea liikunnan ilon, joka seuraa heitä läpi elämän.

OTA YHTEYTTÄ

HEIDI LEIVO

+358 40 521 3914
heidi@geegokids.com

“Perustin Geego Kids’n missiona opettaa kaikille lapsille 3–8-vuoden iässä perusliikuntataidot ja auttaa heitä rakentamaan terveen itsetunnon ja suhteen liikuntaan. Lapsuudessa saavutetut hyvät motoriset perustaidot ennustavat aikuisiän liikunnallisuutta ja fyysistä aktiivisuutta.”

MINNA MARLO

+358 44 222 2702
minna@geegokids.com

“Lähdin mukaan Geegoon suurella sydämellä. Haluan olla mukana luomassa työkalua, joka mahdollistaa kaikille lapsille uusien taitojen ja omien liikunnallisten intohimojen löytymisen!”